Nå har Oliver halvert tempoforskjellen sin sammenliknet med de raskeste i Rally-VM

Lørdagens kjøring i Spania har vært et eneste stort pluss i WRC-boka til Oliver Solberg.

Publisert

Egentlig skulle han innehatt en solid sjetteplass sammenlagt i Rally Spania etter at han har holdt seg midt i veien der flere andre har hatt problemer. Men clutchproblemer på den siste etappen sendte Gus Greensmith tilbake til sjetteplassen etter at han selv hadde tapt et stort forsprang på grunn av en punktering.

Nå skiller det bare syv tideler mellom Solberg og Greensmith, der førstnevnte har tatt et enormt jafs på tempoet til briten der det har vært sammenliknbart. Dog skal det sies at den norsk-svenske 20-åringen stabiliserte tempoet sitt mer på de to siste ordinære etappene lørdag, der han må øke vesentlig mer enn Greensmith på søndagens fire etapper om sjetteplassen blir hans.

– Det har gått veldig bra så langt. Vi har ikke gjort en eneste feil eller hatt noen store tilbud, utenom en i en lang høyresving med masse grus som vi ikke hadde i notene. Men vi lærer steg for steg, og det er jo det er planen. Det har fungert bra hele løpet, også er det er moro å ligge litt høyere opp på lista også, var Solbergs oppsummering etter publikumsetappen i Salou.

Månedsabonnement

99,-

3,25 kroner dagen!

Få tilgang her!

Halvårsabonnement

499,-

Under 2,75 kroner dagen!

Få tilgang her!

Helårsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Få tilgang her!

Viktig informasjon nå i starten!
Har du allerede et abonnement fra vår forrige plattform?
Husk å sette et nytt passord under «Har du glemt ditt passord?» når du logger inn.
Dette trenger du å gjøre kun én gang, så forblir du logget inn på nettleseren du befinner deg i!
Powered by Labrador CMS