Parc Fermé engasjerer to journalister - her er våre nyeste tilskudd

Vi ønsker Ronny Blix og Sunniva Rudi velkommen i gjengen!

Publisert

For litt siden etterlyste vi frilansjournalister og helgevikarer som kan være med på å styrke innholdet på disse sidene, i tillegg til periodevis avlastning for nettsiden som i praksis er blitt driftet med én fast ressurs de siste to årene.

For litt siden etterlyste vi frilansjournalister og helgevikarer som kan være med på å styrke innholdet på disse sidene, i tillegg til periodevis avlastning for nettsiden som i praksis er blitt driftet med én fast ressurs de siste to årene.

Nå i første omgang har vi fått to svært spennende ressurser som garantert vil bidra til det positive for oss. Hils på våre to nye frilansjournalister, Ronny Blix og Sunniva Rudi.

Ronny Blix er 46 år, opprinnelig fra Bodø, men bor i Mandal. Han følger godt med på bilsport og har en spesiell interesse for rally og rallycross. Ronny har fulgt Rally-NM tett i flere år, og dekket NM-runder i både rally og rallycross for flere aviser i sine mer enn 10 år som frilansjournalist.

Ronny Blix. (Foto: Privat)

Han jobber fortsatt som selvstendig næringsdrivende og har den siste tiden jobbet først og fremst med hendelsesnyheter fra Sørlandet for en rekke ulike mediehus.

Sunniva Rudi er 19 år, opprinnelig fra Rødberg i bilsportkommunen Nore og Uvdal, men studerer nå i Oslo. Rudi er allerede godt kjent i miljøet som en dyktig utøver i norsk rallycross der hun kjører en Honda Civic i juniorklassen.

Ved siden av bilkjøringen har hun en stor interesse og talent innenfor spesielt fotografering, i tillegg til at hun ser frem til å utvikle seg også i en skrivende journalistisk retning. Sunniva har forøvrig allerede hatt sin første sak hos oss, som du kan lese her.

Den voksende utviklingen på nettsiden, ved siden av vår nye abonnementsstrategi, har gitt oss god tro på å satse videre og større for å gi norsk og internasjonal bilsport den gode og brede dekningen som den fortjener. Målet med å styrke den produserende staben er også at vi kan finne enda flere unike historier og enda bedre dekning av arrangementer og utøvere enn det vi per i dag har klart med én person.

Sunniva Rudi. (Foto: Privat)

Vi ser frem til å få med Ronny og Sunniva på laget, og vi håper du som leser også kommer til å nyte godt av og sette pris på deres bidrag overfor oss. For å sikre at vi kan fortsette å vokse og benytte oss av våre tilgjengelige ressurser så mye som mulig så håper vi at du ønsker å tegne et «Paddock Pass» hos oss, enten gjennom kjøp av enkeltsaker, eller at du tegner et månedsabonnement eller årsabonnement her (linkene går rett på betalingsforespørsel gjennom Vipps, til info), som gir deg åpen tilgang til alt innhold!

Powered by Labrador CMS