Parc Fermé-journalen: Vi lager et nytt tilbud for 2020

Publisert

2019 ble et være eller ikke være-år for Parc Fermé. Etter to års drift, mye kombinert med andre oppdragsgivere, skulle 2019 bli året hvor vi virkelig fikk testet vårt eget fotfeste både i miljøet og ikke minst en beintøff mediebransje. Hobbyprosjektet fra 2017 er plutselig blitt blodig alvor.

Hvordan er ståa når vi teller opp? Vel - det gjenstår fortsatt litt over to måneder av dette året, så en ordentlig opptelling tar vi når året er omme. Men det er ingen tvil om at det er dere leserne som har berget Parc Fermés eksistens dette året.

Det er cirka ett år siden vi begynte å tenke de drastiske tankene om å innføre betaling og krav om abonnement for å lese det meste av innholdet vårt, enkelt og greit fordi annonsemarkedet er for uforutsigbart å lene seg på. Fra et brukerståsted har brukerbetaling vært en svært upopulær strategi fra de fleste andre aviser, og selv har undertegnede ikke vært en utstrakt tilhenger av alle betalingsløsningene hos ulike mediehus. Skulle jeg nå møte meg selv i svingdøra som ledet rett inn i en betalingsmur på andre siden?

Månedsabonnement

99,-

3,25 kroner dagen!

Få tilgang her!

Halvårsabonnement

499,-

Under 2,75 kroner dagen!

Få tilgang her!

Helårsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Få tilgang her!

Viktig informasjon nå i starten!
Har du allerede et abonnement fra vår forrige plattform?
Husk å sette et nytt passord under «Har du glemt ditt passord?» når du logger inn.
Dette trenger du å gjøre kun én gang, så forblir du logget inn på nettleseren du befinner deg i!
Powered by Labrador CMS