Logan Sargeant.

Sargeant får en ny sjanse – førerkabalen komplett for 2024

Williams har fullført Formel 1-griden for neste sesong ved å bekrefte at Logan Sargeant er klar for en ny sesong.

Publisert

Formel 1 2024

Red Bull

Max Verstappen. Sergio Perez

Mercedes

Lewis Hamilton, George Russell

Ferrari

Charles Leclerc, Carlos Sainz

McLaren

Lando Norris. Oscar Piastri

Aston Martin

Fernando Alonso. Lance Stroll

Alpine

Pierre Gasly, Esteban Ocon

Williams

Alexander Albon, Logan Sargeant

AlphaTauri (med nytt navn)

Yuki Tsunoda, Daniel Ricciardo

Sauber

Valtteri Bottas, Zhou Guanyu

Haas

Nico Hulkenberg, Kevin Magnussen

FORMEL 1: Sargeant ble signert som juniorfører sent i 2021, og ga ham sjansen i F1 allerede etter en sesong i F2.Til tross for at amerikaneren hadde en god start i Bahrain og Saudi-Arabia, har resten av sesongen vært svært vanskelig – og 22-åringen har ikke vært raskere enn teamkompis lagkamerat Alex Albon på en eneste kvalifisering enn i løpet av sesongen. Sargeant tok også bare ett poeng – sammenlignet med Albons 27.

Det har vært mange kritikere av Sargeant denne sesongen, men teamet har holdt hardt på at intensjonen har vært å gi amerikaneren en sjanse til å bevise at han har en plass i feltet, og at de ville ta en vurdering når sesongen var over.

En forlengelse av Sargeants avtale begynte etter hvert og bli stadig mer sannsynlig, ettersom mange av de aktuelle kandidatene til å ta over setet har bekreftet at de ikke ville lykkes.

– Logan har vist enorm dyktighet under presset han har vært utsatt for, noe som gjør ham til en perfekt match for vårt team. Vi har stor tillit til hans evner og tror at vi sammen kan oppnå enda større suksess i den kommende sesongen, sa James Vowles.

Med signeringen av Logan Sargeant er etter alt å dømme neste års grid komplett – og gir ikke plass til noen nye førere i 2024.

Powered by Labrador CMS