Svært nære en Citroën-kontrakt

Formaliteter gjenstår før franskmannen vender tilbake til moderteamet.

Publisert

Det melder Autosport og Motorsport News tirsdag formiddag, samtidig som også Parc Fermé kan erfare at Sebastien Ogier og Citroën er nært forestående en ferdig kontrakt.

Sebastien Ogier. (Foto: @World/Red Bull Content Pool)

Det melder Autosport og Motorsport News tirsdag formiddag, samtidig som også Parc Fermé kan erfare at Sebastien Ogier og Citroën er nært forestående en ferdig kontrakt.

Avisen har også vært i kontakt med Ogier selv, som langt på vei bekrefter at han er i ferd med å lande en kontrakt for neste år. Han vil dog ikke nevne noe spesifikt.

– Det nærmer seg. Jeg trenger å vite mer om forpliktelsene fra teamet, og det skal vi få. Jeg ønsker dette ferdigstilt ganske snart, så forhåpentligvis kommer det til å skje, sier Ogier til avisen.

Citroën har de siste årene gikk sterke signaler på at de ønsker ham tilbake. Ogier forlot teamet etter 2011-sesongen, det nest siste året i Loebs epoke med ni VM-titler, og siden 2013 er det kun Ogier som har vunnet VM, fire ganger for Volkswagen og én gang for Ford.

Ogier rakk å sikre seg syv seire og én VM-bronse gjennom 2010 og 2011, før han i 2012 hadde et mellomår for Volkswagen hvor han kjørte en Skoda Fabia S2000 i en rekke løp.

Hvordan dette påvirker forhandlingskortene til Mads Østberg er foreløpig usikkert. Da Parc Fermé var i kontakt med Østberg tirsdag, var det ikke noe nytt han kunne meddele.

– Vi prater selvfølgelig sammen, men jeg har ikke hørt noe konkret fra teamet om neste år enda, verken om Ogier eller meg selv, sier Østberg til Parc Fermé.

M-Sports teamsjef Malcolm Wilson har dog ikke gitt opp håpet om å beholde Ogier for neste år.

– Du vet aldri hva som kan skje. Vi har jobbet med dette over lang tid og vil ikke gi oss. Å beholde Sebastien har vært fokuset for våre planer, og det har ikke endret seg. Så vi fortsetter å jobbe med det, sier Wilson.

Powered by Labrador CMS