Tordnet mot rivalen etter krasj i 340 kilometer i timen: – Jeg sa til han at han prøvde å drepe oss begge to

Det var ikke mye gjensidig sympati å hente mellom hovedrolleinnehaverne til den stygge krasjen på Imola søndag ettermiddag.

Publisert

Og egentlig kjempet de nede blant de siste poengplassene, men ifølge Williams-føreren George Russell mente han at Mercedes-fører Valtteri Bottas nærmest kjørte om et VM-gull i måten de havnet i duell på under den 34. runden av Emilia-Romagnas Grand Prix på Imola i Italia.

Før løpsstart hadde det kommet en intens regnbyge som bløtla hele baneanlegget, og banen fortsatte å holde seg våt gjennom store deler av løpet. Etterhvert ble det dog idealsporet tørket opp, og dette skulle spile en sentral rolle i duellen mellom Bottas og Russell.

For den unge briten hadde høyere fart og DRS-vingen åpen da han skulle gjøre et forbikjøringsforsøk på Bottas inn i Tamburello-sjikanen. Og det som da oppfattes som en ørliten retningsforandring var nok til å skremme Russell ut til å miste kontrollen på bilen før han seilet rett inn i siden på Bottas. Begge kom seg uskadet ut, men krasjen skal ifølge Russell ha skjedd i nærmere 340 kilometer i timen. 

Månedsabonnement

99,-

3,25 kroner dagen!

Få tilgang her!

Halvårsabonnement

499,-

Under 2,75 kroner dagen!

Få tilgang her!

Helårsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Få tilgang her!

Viktig informasjon nå i starten!
Har du allerede et abonnement fra vår forrige plattform?
Husk å sette et nytt passord under «Har du glemt ditt passord?» når du logger inn.
Dette trenger du å gjøre kun én gang, så forblir du logget inn på nettleseren du befinner deg i!
Powered by Labrador CMS