24-timeren gikk skeis for Dennis og Anders - nå håper de å kunne jobbe mer sammen i fremtiden

En liten materialsvakhet var nok til å sette en stopper for den norske Le Mans-drømmen. Men det er slettes ikke sikkert at dette er siste gang Dennis Olsen og Anders Buchardt har samarbeidet på den internasjonale GT-scenen.

Publisert

Bare for å ta en liten introduksjon og «recap» til den norske begivenheten på Le Mans denne helgen;

Med norske øyne vakte det oppsikt da Porsche Motorsport og Team Project 1 i vår lanserte én av sine biler i VM i langdistanseracing, med et foreløpig punktum med 24-timersløpet på Le Mans. I helgen skulle oppdraget nå sitt klimaks med ett av verdens største enkeltløp i bilsportsammenheng, hvor nordmennene Dennis Olsen og Anders Buchardt - i tillegg til amerikanske Robert Foley - skulle måle krefter med de andre i GTE Am-klassen.

Oppkjøringen har heller vært alt annet enn enkel. Det begynte allerede på Spa-Francorchams hvor Buchardt i ett av sine aller første treningsforsøk i deres Porsche 911 RSR fikk turbulent luft på frontvingen, mistet grepet og havnet rett i autovernet. Ikke verdens mest dramatiske krasj i seg selv, men nok til at bilen ble skjev i rammen - og dermed fikk de ikke kjørt hele førsesongtesten eller det kommende sekstimersløpet i Belgia, som skulle være deres viktigste oppkjøring sammen.

Månedsabonnement

99,-

3,25 kroner dagen!

Få tilgang her!

Halvårsabonnement

499,-

Under 2,75 kroner dagen!

Få tilgang her!

Helårsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Få tilgang her!

Viktig informasjon nå i starten!
Har du allerede et abonnement fra vår forrige plattform?
Husk å sette et nytt passord under «Har du glemt ditt passord?» når du logger inn.
Dette trenger du å gjøre kun én gang, så forblir du logget inn på nettleseren du befinner deg i!
Powered by Labrador CMS