Fredrik Sørlie vs. Lewis Hamilton: Hvem er egentlig best i både pianospilling og bilkjøring?

Nordmannen lot seg ikke umiddelbart imponere over Formel 1-verdensmesterens fingerferdigheter på tangentene. I stedet lagde han denne videoen og spilte ballen videre til briten med en utfordring på bane.

Publisert

Fredrik Sørlie, som vi også omtalte i forbindelse med racing-comebacket sist uke, har mange jern i ilden så vel som talenter.

Fredrik Sørlie, som vi også omtalte i forbindelse med racing-comebacket sist uke, har mange jern i ilden så vel som talenter.

Da det for tre år tilbake ble publisert en video av Lewis Hamilton gjennomføre en piano-instrumental av Adeles «Someone Like You», så skal responsen i diverse sosiale medier i stor grad ha bestått av begeistrede og imponerte fans. Sjekk et utdrag fra YouTube under:

En som ikke hevet øyenbrynene nevneverdig, var den tidligere racingføreren og nå aktive stuntsjåføren i ren rekke film- og videoproduksjoner. I all kjedsomhet fikk han for seg en idé hjemme, presentert i videoen over.

– Her forleden så snubla jeg over et videoklipp på internett av at Lewis Hamilton sitter og klimprer litt på et piano. Han har da lært seg denne lille perlen fra Adele, innleder Sørlie videoen med før han viser et utdrag selv.

– Internett var likevel svært overrasket over at en racerfører kunne håndtere et instrument. Jeg er ikke like overrasket, for det er ganske mange racerførere som har vært, og er, dyktige musikere. Jeg er ikke en av de, verken racerfører eller musiker, fortsetter han, før han selv legger ut på en instrumental av Kygos «Firestone».

Alt dette munner ut i en utfordring han sender Lewis Hamilton. Hvorvidt den britiske stjerna kommer til å respondere, vites foreløpig ikke.

Likevel, som Sørlie nevner så finnes det flere bilsportstjerner som kan framføre både det ene og det andre. Under følger noen eksempler fra YouTube.

Lewis Hamilton kan også gitar

James Alguersuari som DJ

Kenny Bräck på gitar med Sven-Ingvars

Adrian Sutil på keyboard

Damon Hill på gitar

Elio de Angelis på piano

... og for å avslutte på flåsete vis:

Parc Fermé på gitar i studentkollektivet anno 2011

Powered by Labrador CMS