Dennis Hauger.

Formel 2-test - dag 2, formidddag:

Hauger startet dag to med løpssimuleringer: – Prøver å tune ting inn

MP-føreren jaktet ikke raske rundetider under onsdagens første treningspass.

Publisert Sist oppdatert

Topp 10 - Dag 2, formiddag:

  1. Vesti 1.44.234
  2. Boschung +1,947
  3. Leclerc +2,282
  4. Pourchaire +2,399
  5. Cordeel + 2,480
  6. Iwasa +2,581
  7. Doohan +3,224
  8. Fittipaldi +3,414
  9. Maini +3,429
  10. Bearman +3,693

19. Hauger +4,276

FORMEL 2: Dennis Hauger er halvferdig med årets pre season-test, og har frem til nå gjort unna 78 runder rundt Bahrain International Circuit. Tirsdag var han raskest på primedekkene (harde dekk), før han også lenge var i toppen med optiondekk (myke dekk). Han ble dog hindret av trafikk og en førerfeil mot slutten av gårsdagens andre pass da banen var på sitt raskeste, og ble med det stående med niende raskest tid.

I dagens første treningspass har nordmannen kjørt to løpssimuleringer, og fokuset har med andre ord ikke vært å sette raske rundetider. Dette gir teamet viktig data om blant annet oppsett og dekkslitasje, og ikke minst Hauger selv flere kilometer under beltet.

– Vært mye testing med fokus på raceruns i dag, veldig lett å overopphete dekkene rundt denne banen på grunn av at asfalten er så aggresiv. Så kjøres litt ulike rester mellom meg og min teamkompis for å prøve å tune ting inn litt, uttaler Hauger etter dagens første treningspass med sin vante kombinasjon av engelske og norske uttrykk.

Etter tidene og dømme er heller ikke raske rundetider et fokus hos konkurrentene. Fredrik Vesti topper listen med tiden 1,44,234, mens majoriteten av førerne har bestetider på over 1,47. Hauger er nummer 19 med tiden 1.48.510.

Mot slutten av dagens andre treningspass vil banen være på sitt raskeste, og det vil gi en bedre mulighet til å sette opp farten. Hauger uttalte dog i et intervju med Viaplay tirsdag at han også ville bruke tid på å teste mekaniske oppsett på bilen gjennom dagen, og det er med andre ord ikke sikkert at dette er dagen for å se hvor rakst Dennis kan gjennomføre en enkeltrunde i MP-bilen.

Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Årsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Bestill her!

Ukesabonnement

25,-

Det billigste enkeltkjøpet!

Bestill her!

Månedsabonnement

99,-

Under 3,50 kroner dagen!

Bestill her!

Halvårsabonnement

499,-

Under tre kroner dagen!

Bestill her!

Powered by Labrador CMS