Parc Fermé-journalen: Dette er den ultimate drømmen vi jobber mot

Vi får stadig trivelige og oppmuntrende tilbakemeldinger fra lesere og abonnenter. Selv mener vi at vi har en lang vei å gå før bilsporten får den optimale dekningen vi håper på og drømmer om.

Publisert

3. januar 2017 så Parc Fermé dagens lys. Snart tre år siden. Hobbyprosjektet, som i hvert fall ikke skulle være en heltidsjobb med dønn seriøs journalistikk, utviklet seg til slutt til det motsatte. Et behov måtte åpenbart dekkes, og plutselig satt vi med et mandat vi ikke kunne kaste i søpla.

Dette årets satsing på abonnement bekrefter mandatet vi satt på ganske raskt utover 2017, med full satsing i 2018. Folk var villige til å betale, og motstanden har ikke vært i nærheten av så stor som vi forventet, men ikke nødvendigvis fryktet sammenliknet med andre mediehus som har måttet tåle mye kritikk. Men vi kan derfor ikke legge oss på latsiden. Vi må jo «gønne på», som man nå sier i 2019. Men er vi i stand til å gønne på noe mer? Er vi ikke på bristepunktet snart?

I dag driftes altså Parc Fermé i regi av undertegnede på noe mer enn en 100 prosent stilling, i en kombinasjon av roller som daglig leder, ansvarlig redaktør, journalist, fotograf, frontsjef, vaktsjef, markedsansvarlig, teknisk ansvarlig og kundebehandler. Vi snakker nok nærmere 150 til 200 prosent. Fordi jobben består av en hobby og lidenskap man er født og oppvokst med kombinert med yrket man er utdannet til og har jobbet halve livet som, så gir dette motivasjon og glede ved hver eneste arbeidsdag. Ved siden av dette har vi tilgang og kontakt med dyktige frilansere vi håper å kunne vie mer kapasitet til, for etter sommerens store serverkollaps satte et dypt støkk i økonomien vår.

Månedsabonnement

99,-

3,25 kroner dagen!

Få tilgang her!

Halvårsabonnement

499,-

Under 2,75 kroner dagen!

Få tilgang her!

Helårsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Få tilgang her!

Viktig informasjon nå i starten!
Har du allerede et abonnement fra vår forrige plattform?
Husk å sette et nytt passord under «Har du glemt ditt passord?» når du logger inn.
Dette trenger du å gjøre kun én gang, så forblir du logget inn på nettleseren du befinner deg i!
Powered by Labrador CMS