Parc Fermé-journalen: Nye oppdateringer bak kulissene

Her oppretter vi et eget emne for å gi dere leserne litt mer innsikt i hvordan vi jobber i bakgrunnen med ulike områder.

Publisert

Foruten at hovedinteressen for dette nettstedet er journalistikken bak norsk og internasjonal bilsport som vi følger opp så tett vi klarer, så merker vi også en generell interesse for hva vi driver med som sådan.

At vi har et publikum som oppriktig bryr seg om dette produktet er noe vi setter enormt pris på, og i så måte har vi nå kommet fram til at vi titt og ofte vil gi dere litt innsikt i hva vi jobber med og hvordan vi jobber med de ulike områdene som til slutt gir den journalistikken dere både klikker på og ofte også betaler for.

Når vi nå oppretter et eget nærmest dagbok-emne om hvordan vi jobber, så tenkte vi i dette åpningsinnlegget å ta for oss to temaer. Det ene er utviklingen av «Rallybasen», som er vårt store, unike databaseprosjekt over norskregistrerte rallybiler. I tillegg er det mange som spør om hvordan driften av Parc Fermé går om dagen etter de enorme serverproblemene vi slet med gjennom sommeren. For det er ikke noe tvil om at vi er i en tøff og krevende situasjon, men det skal vi komme tilbake til.

Månedsabonnement

99,-

3,25 kroner dagen!

Få tilgang her!

Halvårsabonnement

499,-

Under 2,75 kroner dagen!

Få tilgang her!

Helårsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Få tilgang her!

Viktig informasjon nå i starten!
Har du allerede et abonnement fra vår forrige plattform?
Husk å sette et nytt passord under «Har du glemt ditt passord?» når du logger inn.
Dette trenger du å gjøre kun én gang, så forblir du logget inn på nettleseren du befinner deg i!
Powered by Labrador CMS