Daniel Ricciardo.

Ricciardo fikk endelig reist hjem igjen for første gang på over halvannet år

Australia har hatt ett av verdens strengeste innreiserestriksjoner, noe ett av deres største bilsportstjerner virkelig har fått føle på kroppen.

Publisert

FORMEL 1: Vi skriver søndag 13. februar og det er 35 dager til sesongstarten i Bahrain. Det beste av jule- og vinterpause er snart et tilbakelagt kapittel nå som testingen av de helt nye Formel 1-bilene nærmer seg.

Sammen med sommerpausen gjennom august så er denne tiden på vinteren den muligheten Formel 1-førerne får til å koble ut så godt det lar seg gjøre, de er de ellers skal gjennom en sesong hvor de i snitt over et kalenderår kjører løp annenhver helg.

Førerne har ulike måter å slappe av på, men det mest vanlige er å reise hjem til sine hjemland og familier ettersom mange av førerne ofte er bosatt i andre land og områder enn der de opprinnelig er fra. En av disse er Daniel Ricciardo, som så mange andre har adresse i Monaco.

Men det har ikke vært like enkelt for Ricciardo å reise hjem til familien i Australia, ettersom de har hatt en karanteneplikt på hotell på to uker før de i det hele tatt har hatt lov til å ta seg inn i landet.

– Det er et år siden jeg sist var hjemme. Jeg har ikke møtt foreldrene mine på over et år. Det er lenge, og det gjør meg litt trist, sa Ricciardo det eksklusive intervjuet vi hadde med ham på senvåren i fjor.

Det er altså juni 2020 sist han var i hjemlandet, men nå kan Autosport fortelle at 32-åringen omsider har kommet seg tilbake gjennom denne vinterpausen. Riktignok tok han seg tid denne gang

– Det var herlig å være tilbake. Det var ikke uten utfordringer ettersom jeg har stirret i hotelltaket i to uker. Men å gå ut og få en klem av mor og far og alle andre, det var veldig fint. Etter karantene hadde jeg fire uker hjemme og fikk være mye med familien. Vi tok igjen tiden og gjorde helt enkle ting. Det var den oppfriskningen jeg trengte, sier Ricciardo til Parc Fermé.

Powered by Labrador CMS