Robin hyller hele rallycrossmiljøet etter mottakelsen av spesiell pris

«Er det mulig»-prisen etter sommerens dramatiske brann er en oppmerksomhet Robin Bakke Andresen vil dedisere til alle som hjalp ham.

Publisert

22. juni 2019. Robin Bakke Andresen og hans team har bensinproblemer med bilen og forsøker å reparere denne. Alt så ut til å være i orden, og de hadde tatt alle forholdsregler som må til i henhold til brannsikkerheten.

Robin Bakke Andresen. (Foto: Simen Næss Hagen / Parc Fermé)

22. juni 2019. Robin Bakke Andresen og hans team har bensinproblemer med bilen og forsøker å reparere denne. Alt så ut til å være i orden, og de hadde tatt alle forholdsregler som må til i henhold til brannsikkerheten.

Plutselig smeller det.

– Vi skulle skru på tenninga på bilen. Så tar gassen i lufta fyr. Og det tok fyr. Veldig fyr. Da var det veldig, veldig mange som reagerte veldig, veldig fort, sier Robin Bakke Andresen fra scena på Hellerudsletta.

LES OGSÅ: Robin i sentrum av branndramaet – nå takker han hele miljøet

Han har akkurat mottatt «Er det mulig»-prisen fra Team Supernasjonal. En slags utmerkelse som går til den utøver eller et team som på mirakuløst vis klarer å snu en situasjon eller hendelse mot alle odds.

Lang historie kort, så kjørte altså Robin Bakke Andresen inn til andreplassen dagen etter at han hadde sett at serviceområdet nærmest «eksploderte» mens både far og en mekaniker ble sendt til sykehus for lettere brannskader.

(Foto: Privat)

Folk stormet altså til teamets serviceplass og bistod med alt de hadde av brannslukningsapparater tilgjengelig. Og når Robin skriver 30. november 2019 og mottar denne prisen, så minner han igjen alle på hvor mange som stod på for å berge situasjonen.

– Den prisen her, den er ikke bare til oss i teamet. Den er til hele rallycrossmiljøet som reagerte så gæli fort. Mange har snakket om dette med sikkerhet i depotet og alt mulig - og man kan virkelig si at sikkerheten i depotet på NM-rundene i rallycross fungerte helt perfekt. Denne er til hele NM i rallycross, sa Robin ut til de nærmere 800 frammøtte på Hellerudsletta.

Andresen i tillegg til stede for å motta sølvmedaljen han tok i Rallycross-NM, sammen med gullvinner Asgeir Taraldsen og bronsevinner Espen Isaksætre.

Powered by Labrador CMS