Til tross for at bilene vil kunne sees på banen neste søndag, kan Parc Fermé trygt melde at verken Will Ferrell eller John C. Reilly kommer til å sitte bak rattet på noen av disse under løpet.

«Shake and bake» — denne helgen er Ricky Bobby tilbake på Talladega for første gang på 17 år

Stewart Haas Racing hedrer racingklassikeren etter å ha signert avtaler med Old Spice og Wonder Bread når NASCAR-sirkuset tar turen tilbake til mesterskapets største ovalbane.

Publisert
«Shake and bake» - utrykket brukt mellom bestekompisene Ricky Bobby (t.v.) og Cal Naughton Jr. har smidd seg i den amerikanske racingkulturen siden premieren av filmen i 2006.

NASCAR: Neste helg blir det gjensyn med «shake n' bake» da Ricky Bobby gjør sin «retur» til Talladega, 17 år etter premieren av racingkomedien «Talladega Nights».

Riktignok er det ikke Will Ferrell som er i førersetet denne gangen, ei heller John C. Reilly som spilte Cal Naughton Jr. tilbake i kinosuksessen fra 2006. 

Derimot er det Ryan Preece som blir å finne i Ricky Bobby's bil denne helgen, mens Stewart Haas-lagkamerat Ryan Briscoe har tatt fatt i rattet på bilen til Bobby's bestekamerat, Cal Naughton Jr. for anledningen. 

Dessverre er det ingen franske Formel 1-førere som har meldt interesse for løpet på Talladega 4. oktober, så oppgjøret mellom Ricky Bobby og Jean Girard må nok vente til en annen gang.

Pssst - filmen kan leies på TV 2 Play eller Apple TV. 

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS