Stakk av med ny NM-tittel - men aldri før har Sindre fått så sterk konkurranse i Norge

Etter at det norske simracingmiljøet eksploderte i 2020, så fikk den norske profilen virkelig kjenne på toppnivået som har utviklet seg de siste årene.

Publisert

Én ting er at det har kommet mange nye til som er blitt gode på kort tid, men åpenbart har de trofaste traverne de siste årene også steppet opp for å holde tritt i det som kanskje er det tetteste og bredeste toppnivået innen bilkjøring, dersom simracing skal sidestilles med virkelighetens racing.

Denne våren har det offisielle norgesmesterskapet, SimRacing Grand Prix, blitt avholdt, og det har vært mange om benet for å kjempe om NM-gullet. Likevel var det den tidligere multinorgesmesteren Sindre Setsaas som stakk av med gullet etter helgens finaleløp på Hockenheim. Og trønderen, som også tidligere gokartmester og ellers aktiv VLN-fører i virkeligheten, tror det er spesielt én ting som styrket sjansene hans vesentlig på tampen.

– Det har vært mange harde fighter. Og jeg er en av få som ikke har vært innblandet i ulykker, og det har hjulpet mye. Det hadde fort blitt mye vanskeligere om det hadde skjedd, sier Setsaas til Parc Fermé.

Månedsabonnement

99,-

3,25 kroner dagen!

Få tilgang her!

Halvårsabonnement

499,-

Under 2,75 kroner dagen!

Få tilgang her!

Helårsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Få tilgang her!

Viktig informasjon nå i starten!
Har du allerede et abonnement fra vår forrige plattform?
Husk å sette et nytt passord under «Har du glemt ditt passord?» når du logger inn.
Dette trenger du å gjøre kun én gang, så forblir du logget inn på nettleseren du befinner deg i!
Powered by Labrador CMS