Tegn et årsabonnement, og du vil være med i trekningen av enten å vinne en heftig dag på Rudskogen bak rattet i en av bilene til høyre, eller så kan du vinne en vel så heftig sittepåtur i bilen til venstre, en vanvittig grom Porsche 911 GT3 RS.

Tegner du et årsabonnement hos oss kan du få sitte bak rattet på en Porsche på Rudskogen

(Egenannonse fra Parc Fermé) Sjekk ut vår lukrative abonnementskampanje nå før jul, og bli også kjent med noen av de nye abonnementsformatene våre.

Publisert Sist oppdatert

Om én uke trekker vi en heldig vinner av et gavekort verdt intet mindre enn 5.500 kroner, levert fra vår annonsør Rudskogen Motorsenter. Gavekortet innebærer såkalt «Porsche 718 Track Experience», hvor du selv får sitte bak rattet på en Porsche på Norges nasjonalanlegg.

Tegner du et årsabonnement via linken her og nå, så er du automatisk med i trekningen. Har du allerede tegnet et årsabonnement metter 6. desember, så kan vi ta deg med i trekningen om du sender oss en e-post her.

Men vi har også et gavekort til vi trekker ut. For om du ikke skulle være den heldige til å vinne kjøring på egenhånd, så kan du få en ganske så heftig opplevelse. For vi trekker også ut en påsitt med en Porsche 911 GT3RS på Rudskogen, til en verdi av 1800 kroner, dersom du regner et årsabonnement i linken over.

Kanskjer det du som sitter bak rattet på denne bilen neste gang?

Trekningen blir foretatt 20. desember.

Gruppeabonnement for familier eller team

Med vår nye plattform så har vi også en større fleksibilitet til å etablere andre og mer praktiske abonnement. Vi har etablert et eget gruppeabonnement, her kalt familieabonnement, som rett og slett gjør at man opprette inntil fem tilganger på én bestilling. Dette abonnementet passer ypperlig om en hel familie, team eller andre grupperinger som vil skaffe seg tilgang uten å betale full pris per abonnement.

Bestillingen av familieabonnement kan du gjøre her, og vi har til og med slått av hele 1000 kroner ved første bestilling. Familieabonnenement gjelder for et helt år av gangen og fornyes automatisk på linje med et ordinært årsabonnement.

Støtteabonnement med ekstra tilgang

Vi har registrert at mange tegner abonnement hos oss mest for å støtte driften, noe vi setter enormt pris på. Vi har også registrert at mange andre nettaviser, spesielt mindre fagmedier som oss, også har tilsvarende løsning.

Vi tenkte derfor å sjekke ut dette, og har opprettet et støtteabonnement vi nå kaller «Paddock Pass Support» (klikk på link for bestilling). Prisen er 199 kroner per måned, i motsetning til 99 kroner per måned slik et ordinært månedsabonnement er, men for å gjøre noe ekstra ut av dette abonnementet så har vi - som i et familieabonnement - etablert en ekstra tilgang som kan aktiveres.

Slik gir du tilgang

Har du bestilt et familieabonnement eller støtteabonnement så er prosessen veldig enkel;

Logg inn på min side
• Velg "Admin brukere" i menylinjen inne på siden
• Legg inn e-post-adressen til den personen du vil gi tilgang
• Vedkommende som eier denne e-post-adressen må sette et passord ved å trykke "Har du glemt ditt passord", noe man gjør ved innloggingen. Da vil vedkommende få en link hvor man kan sette passordet sitt.

Powered by Labrador CMS