WRX Latvia: Krasjet stygt i semifinalen - Andreas fraktet bort i sykebil

Publisert
(Skjermdump: FIA World Rallycross Championship)
(Skjermdump: FIA World Rallycross Championship)

RALLYCROSS: Situasjonen rundt Andreas Bakkerud var raskt uavklart etter en kraftig bråstopp på siste runden i semifinalen i et forbikjøringsforsøk på Timo Scheider, men det meldes nå at 29-åringen skal være i god behold. Bergenseren snek seg på innsiden av tyskeren og øynet en mulighet for semifinalebillett da han reiste rett i jordvollen i en voldsomt bråstopp.

Bakkerud åpnet døren umiddelbart og gikk selv ut for egen maskin, men ble senere hjulpet inn i sykebilen - hvor det virket tydelig at Bakkerud bar preg av at han hadde vært i en skikkelig bråstopp. Hovedkommentator Andrew Coley kunne imidlertid fortelle at bergenseren litt senere er meldt «OK», men er sendt for en ytterligere sjekk for å være på den sikre siden.

Semifinalen under det andre løpet i Riga denne helgen ble vunnet av Johan Kristoffersson foran Timmy Hansen og Timo Scheider. Scheider ble senere diskvalifisert som følge av incidenten med Bakkerud, og fikk dermed ikke starte finalen. I finalen tok derimot Mattias Ekström rotta på Johan Kristoffersson for andre gang på rad i år. Teamkompis i JC Raceteknik, Robin Larsson, tok tredjeplassen.

<em>(Skjermdump: FIA World Rallycross Championship)</em>
(Skjermdump: FIA World Rallycross Championship)
Powered by Labrador CMS