Ypres Rally Belgia: WRC 2-seieren røk – Oliver ute av løpet før søndagens første etappe

Publisert
Oliver Solberg. (Foto: Hyundai Motorsport GmbH / Fabien Dufour)
Oliver Solberg. (Foto: Hyundai Motorsport GmbH / Fabien Dufour)

RALLY: Det ble en kjedelig avslutning på et mildt sagt innholdsrikt løp for Oliver Solberg, som lå an til en overlegen seier i WRC 2 til tross for servostyringproblemene gjennom hele lørdagen. Søndag våknet de opp til nye problemer med bilen.

Da de skulle kjøre ut av parc fermé-sonen for å starte dagen, så var bilen rett og slett død. Deres helt nye Hyundai i20 N Rally 2 ville altså ikke starte, og ifølge teamet er det et elektrisk problem ved bilen som gjør at Solberg og Aaron Johnston ikke kunne cruise inn til en klasseseier. Selv om han tapte flere minutter på lørdagens problemer, så hadde han en ledelse på 3,5 minutt før søndagens fire relativt korte prøver.

Vi skal ikke forvente et under med en gang. Vi må være realistiske. Hyundai har gjort en jævlig bra jobb, og det er ikke lett å bygge en ny bil på så kort tid. Si vi må være realistiske på at det kan skje ting, for sånn er det med nye biler. Men jeg både tror og håper at vi slipper unna noe, sa Solberg til Parc Fermé i et større intervju før helgen.

Powered by Labrador CMS