Max Verstappen fortsetter tittelforsvaret med heldominering. Nederlenderen toppet begge fritreningene på fredagen.

Formel 1, Storbritannia Grand Prix, trening 2:

Albon fortsatt i toppsjiktet — får selskap av Sainz

Den strålende fredagen fortsatte for Williams-teamet som igjen plasserte seg innenfor topp tre.

Publisert

FORMEL 1: Men nå er det ikke bare Red Bull-bilene som er på topp. For selv om Albon igjen karret seg inn til tredjetiden var det Ferraris Carlos Sainz som slo til med en saftig runde som plasserte han med en andretid, 22 hundredeler bak Verstappens 1:28,078 - alle på soft dekkene.

Verdt og nevne er også en forbedring i trening to for en av nykommerne i år, Logan Sargeant som hadde en tid rask nok til å plassere han komfortabelt på en femteplass foran Lance Stroll sin Aston Martin. 

Mercedes har ikke vist gode takter i åpningsdagen av Storbritannia Grand Prix - men slik har de startet løpshelger før i år. Etter alt å dømme vil de nok vise et sannere tempo under trening tre og kvalifiseringen.

Charles Leclerc ble dessverre nødt til å være tilskuer den siste treningen. Et problem med elektronikken på monegaskerens bil gjorde slik at han ikke fikk kjørt.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS