Christian Horner og Daniel Ricciardo trives under dekktestingen denne uken. Nå er det kjent at Ricciardo kommer tilbake som Formel 1-sjåfør.

Daniel Riccardo erstatter Nyck de Vries med umiddelbar virkning

Snipp snapp snute, så var nederlenderen ute og ender sitt Formel 1-eventyr for denne gang.

Publisert Sist oppdatert

FORMEL 1: Ryktet som har spredt seg som ild i tørt gress angående Nyck de Vries sikkerhet i AlphaTuari-teamet ble nylig bekreftet å stemme. Det viser seg nemlig at de Vries mister jobben med umiddelbar virkning. Og overtakeren er en mann de aller fleste kjenner fra det store smilet.

Og det har ikke blitt noe mindre. For øyeblikket jobber Daniel Ricciardo med Red Bull-teamet under Pirelli-testen som utføres på Silverstone etter Storbritannia Grand Prix. 

Planen er at australieren tas ut av pensjon for den resterende biten av sesongen. Det er så langt uvisst om innhoppet vil by på forlenget kontrakt hos AlphaTauri eller Red Bull i fremtiden.

Riccardo har heller ikke vært vag på ønske om å returnere til sirkuset som sjåfør.

—  Akkurat nå, vil jeg komme tilbake til start neste år. Jeg føler at jeg ikke har fått gjort alt jeg ville, sa Riccirado til ESPN for litt siden. 

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS