Foto: Aston Martin Aramco Cognizant F1 Team
Foto: Aston Martin Aramco Cognizant F1 Team
Foto: Aston Martin Aramco Cognizant F1 Team
Foto: Aston Martin Aramco Cognizant F1 Team

Endelig får vi se en vaskeekte 2022-bil – dette er Aston Martins Formel 1-bil for året

Aston Martin-sjef Lawrence Stroll beskriver det som steg to i en fem-årsplan. I teorien kan dette bli bilen som sikrer Aston Martin sine første seiere som Formel 1-konstruktør.

Publisert

FORMEL 1: Selv om det kanskje ikke ble en stor suksess å være første teamet til å holde en F1-lansering gjennom videodelingstjenesten TikTok, ble Aston Martin møtt med mye jubel fra F1-fans fra hele verden i det de lanserte sin tolkning av 2022-regelverket.

Lance Stroll og Sebastian Vettel viser stolt frem sin nye doning.

De to forrige lanseringene har vært preget av en omfattende endring av regelverk og Haas og Red Bull har vært lite interessert i å vise hva slags hånd de sitter på før vintertestingen i Barcelona.

Aston Martin har planer om å kjøre en «shakedown» (en kort test for å sjekke om alt fungerer journ. anm.) i morgen, fredag i foranledningen til årets første vintertest. Selv om kanskje valget om å lansere sin reelle bil er basert på morgendagens plan viser de selvsikkerhet i sin tolkning av årets regelverk.

Dette er årets tredje lansering og de er tett fulgt av et annet helbritisk lag, McLaren som har planlagt å vise frem sin tolkning av regelverket i morgen.

Powered by Labrador CMS