Sergio Perez kunne juble for Monaco-seier søndag. Det han allerede visste var at forlengelsen av Red Bull-kontrakten allerede var i boks.
Sergio Perez kunne juble for Monaco-seier søndag. Det han allerede visste var at forlengelsen av Red Bull-kontrakten allerede var i boks.

Forlenger med Red Bull med ytterligere to sesonger

To dager etter at dro i land seieren i Monaco er det klart at Sergio Perez fortsetter for Red Bull-teamet til og med tidligst 2024-sesongen.

Publisert Sist oppdatert

FORMEL 1: Ryktene begynte å svirre da det ble fanget opp av kamera at Perez sa «I guess i signed to early!» til teamsjef Christian Horner etter søndagens løp. Nå har altså Red Bull bekreftet at Perez har forlenget, og at kontrakten ble signert i Monaco.

En to års forlengelse er en solid tillitserklæring til Perez som har hatt en imponerende start på årets sesong med blant annet søndagens seier, hans første pole posistion i Jeddah og en foreløpig tredjeplass i mesterskapet – kun 15 poeng bak teamkamerat Max Verstappen.

Perez selv uttaler i forbindelse med forlengelsen at han er stolt av å være en del av Red Bull, og at han føler seg hjemme i teamet.

Teamsjef Christian Horner beskriver det som en «no-brainer» å forlenge med Perez med tanke på hans prestasjoner i årets sesong.

Dermed har Red Bull nå forutsigbarhet i sin førerkabal, med Max Verstappen som allerede har signert helt fram til og med 2028.

Powered by Labrador CMS