Hamilton tar Vettel i forsvar etter flerfoldige førerfeil

Publisert
 (Foto: Steve Etherington)
(Foto: Steve Etherington)

FORMEL 1: I forbindelse med Bahrains Grand Prix ble vi vitne til nok en spennende duell mellom de ventede toppførerne i kampen om VM-gullet, Lewis Hamilton og Sebastian Vettel. På den 38. runden skulle imidlertid duellen splitte seg, der Vettel snurret i utgang av fjerde sving mens Hamilton kom seg forbi på yttersvingen.

Dette føyer seg inn i rekken av snurringer og førerfeil som Vettel har gjort de siste årene, og angivelig tapte fjorårets VM-gull på. Han møter imidlertid forsvar fra sin argeste rival.

– Selv om du er fire ganger verdensmester, så betyr ikke det at du ikke har dårlige helger. Ser du på Vettels karriere, så har han hatt fantastiske prestasjoner som langt på vei veier opp for hans svakere innsats, for eksempel når han har snurret. De feilene blir så små satt opp mot statusen han har bygd opp, sier Hamilton ifølge Autosport.

Hamilton ligger som nummer to i mesterskapet etter to løp, ett poeng bak lagkamerat Valtteri Bottas som leder sammenlagt med 44 poeng. Vettel er helt nede på femteplass sammenlagt, 22 poeng bak før de setter kursen mot Kina neste helg.

Powered by Labrador CMS