Her ryker Verstappen og Ocon i tottene på hverandre etter løpet

Og nå svarer franskmannen på skytsene fra sin nederlandske rival.

Publisert

De har historikk fra gokart-perioden fra før av, så at det gnistrer mellom Max Verstappen og Esteban Ocon er i så måte ikke noe nytt.

Verstappen er kjent for å ha et ekstremt temperament parallellt med sin vinnerskalle, og det kom så til de grader til syne da han og Ocon krasjet underveis i Brasils Grand Prix. Verstappen i ledelse, mens Ocon allerede var tatt igjen med én runde.

Ocon fikk også en 10-sekunders stop-and-go-straff for å ha utløst uhellet, selv om det strides de lærde om Verstappen også burde viket ettersom de ikke kjempet om de samme plasseringene.

På vei inn til parc fermé etter mål, var Verstappen tydelig på at han ikke «håper han møter Ocon i depotet», noe de så sannelig gjorde. Og han kunne ikke dy seg, noe du kan se i Canal Digital-klippet, publisert av Twitter-brukeren MaximeB123, innebygd øverst i saken.

Esteban Ocon reagerer på 21-åringens oppførsel framfor det som skjedde på banen. I et intervju i mediasonen etterpå var han ikke så nøye på å forsvare sin egen handling eller beskylde Verstappen for å gjøre noe galt ute på banen - men han var tydelig på hva han mente om det som skjedde rett etter løpet.

– Han dytter meg på en voldsom måte. Veldig uprofesjonelt, og veldig usportslig oppførsel. Hadde ikke FIA stoppet ham, så ville han nok slått til meg, sier Ocon, med et smil.

Han understreker at det ikke er første gang han ser Verstappen så forbannet, men at han likevel lar seg overraske over oppførselen etterpå.

– Dette er racing, og vi skal fighte på banen - ikke utenfor. Han reagerer alltid sånn. Jeg forstår at det er følelser her, men når man begynner å bli voldelig med armene, så er ikke det slik mannfolk skal oppføre seg, sier Ocon.

Verstappen har i skrivende stund ikke kommentert framstøtet på Ocon etter løpet.

Powered by Labrador CMS