«Howard's corner» - en introduksjon

Her er vår nye bloggspalte, i regi av den ferske Formel 1-supporteren Håvard Hjelle.

Publisert

Mitt navn er Håvard Hjelle. Jeg er 26 år gammel og kommer fra Asker utenfor Oslo. Jeg elsker sport. Jeg elsker å skrive. Det er mine to største lidenskaper. Favorittene inkluderer ishockey, sykling, golf – og ikke minst – Formel 1.

Mitt navn er Håvard Hjelle. Jeg er 26 år gammel og kommer fra Asker utenfor Oslo. Jeg elsker sport. Jeg elsker å skrive. Det er mine to største lidenskaper. Favorittene inkluderer ishockey, sykling, golf – og ikke minst – Formel 1.

Takket være Simen Næss Hagen - redaktør og eier av Norges ledende motorsport-nettsted Parc Fermé – har jeg gjennom fjoråret og dette året fått lov å skrive flere nyhetsartikler om Formel 1. Og nå har jeg blitt gitt en fantastisk mulighet til å ta begge mine store lidenskaper ett steg videre.

Jeg skal prøve meg på en blogg. 

Gjennom denne bloggen vil jeg gjøre mitt beste for å servere dere lesere gode og interessante innlegg om det som foregår i og rundt Formel 1. I tillegg til å ta for meg nyheter og aktualiteter kan det også hende det dukker opp innlegg om fortiden. Fascinerende historier om personer, baner og dueller. Fellesnevneren for det hele er ett mer personlig syn på innholdet enn det man får gjennom artiklene på Parc Fermé.

Men mitt mål er det samme - å engasjere og interessere.

https://parcferme.no/formel-1/nico-vs-daniel-slik-gjenforenes-to-av-80-generasjonens-storste-talenter/

Selv om bloggen er avduket er vi fortsatt i en forsøksfase, så i den første tiden vil innlegg nok begrense seg til et par i uken og levetiden vil selvfølgelig være avhengig av eventuell interesse og tilbakemeldinger. Dette blir ikke en nyhetskanal som publiserer resultater fra konkurranser – i alle fall ikke i direkte forstand. Uansett vil alle innlegg som publiseres være som følge av en stor, stor lidenskap for denne sporten og det skal synes. Jeg lover å legge ned hardt arbeid for at bloggen skal føles ekte, ærlig og at den underholder dere lesere.    

Jeg har bare fulgt Formel 1 siden starten av 2017, altså i vel halvannet år. Jeg jobber stadig for å bli bedre og lære enda mer. Hjelp meg gjerne på veien. Korriger feilene mine. Si ifra hvis det er noe du lurer på eller har en mening om. Kanskje noe du vil jeg skal lage ett innlegg om? Tilbakemeldinger settes stor pris på. Sammen håper jeg vi kan bygge opp bloggen som ett fullverdig supplement til en allerede fantastisk motorsport-nettside. For meg er dette uansett noe jeg elsker å holde på med og en flott erfaring jeg tar med meg videre.

I rette Formel 1-ånd er lysene på brua nå slukket og bloggen herved åpnet!    

Kjære leser, du er hjertelig velkommen til å ta del i reisen videre!

Håvard

Powered by Labrador CMS