Howard´s Corner: – Ett steg fram, fortsatt to unna for Dennis

At årets Formel 1-sesong endelig startet opp denne juli-måneden betyr også at Formel 3 er tilbake. Med en nordmann i feltet. Det har betydd ett steg fram og to unna for gutten vår, Dennis. Noen tanker er på sin plass.

Publisert

Dennis

Hans første seks løp i det som er hans debutsesong i Formel 3 er faktisk det første av Dennis jeg har sett på en racingbane. Jeg har ikke blitt skuffet, og i alle fall ikke overrasket. En litt trå start i løpshelgene, og sesongåpningen, i Østerrike, men herre min hatt: Det var debuten hans i Formel 3 og han hadde knapt kjørt en Formel 3-bil i forkant.

Denne helgen synes jeg det skinte av han. Åttendeplass lørdag. OG: 3. PLASS (!) SØNDAG. Allerede nå fikk jeg se han tre opp på et av de mest ikoniske podiumene i sport. Han viser framgang. Raskt. En solid plassering lørdag og en, etter min mening, oppvisning, søndag. De som kjenner både Dennis og racing bedre vil kanskje ikke være like raus med superlativene. Men jeg befant meg i alle fall på Dennis sin maleri-utstilling med tittelen: "Den kommende standarden". Galleriet var Hungaroring. Han malte noen virkelige vakre bilder.

Månedsabonnement

99,-

3,25 kroner dagen!

Få tilgang her!

Halvårsabonnement

499,-

Under 2,75 kroner dagen!

Få tilgang her!

Helårsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Få tilgang her!

Viktig informasjon nå i starten!
Har du allerede et abonnement fra vår forrige plattform?
Husk å sette et nytt passord under «Har du glemt ditt passord?» når du logger inn.
Dette trenger du å gjøre kun én gang, så forblir du logget inn på nettleseren du befinner deg i!
Powered by Labrador CMS