Howard's Corner: Hva i alle dager er det som skjer?!

Jeg har aldri før gledet meg så mye til å skrive et innlegg som denne gang.

Publisert

Hei, kjære leser. Enten du har fulgt denne bloggen fra starten av, eller satt deg på underveis: Jeg er takknemlig for at du tar deg tiden til å lese mine påfunn. Nå er nemlig tiden for å følge Howard's Corner, mer enn noensinne.

Jeg har aldri før gledet meg så mye til å skrive et innlegg som denne gang. Det er ikke dermed sagt at kvaliteten aldri har vært bedre. Men jeg kjenner på følelsen av at det er morsomt å skrive om dagen, og holde denne bloggen gående. Eller kjørende. Alt ettersom.

Jeg var på vei til Sunnmøre i bil søndag, og fikk derfor ikke sett Tysklands Grand Prix på fjernsyn. Jeg fulgte det på live-referat fra telefonen. Det var utilsiktet at reisen fant sted samtidig som løpet. Jeg kan forsikre dere om at jeg ikke gjorde det på trass, i frykt for å oppleve nok en forutsigbart løp. Som så mange andre ganger denne sesongen. Eller gjorde jeg det? Herom strides de lærde. En kan i alle fall lett danne seg den oppfatningen hvis en leser mitt forrige innlegg, et beskjedent klagebrev til Formel 1.

Månedsabonnement

99,-

3,25 kroner dagen!

Få tilgang her!

Halvårsabonnement

499,-

Under 2,75 kroner dagen!

Få tilgang her!

Helårsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Få tilgang her!

Viktig informasjon nå i starten!
Har du allerede et abonnement fra vår forrige plattform?
Husk å sette et nytt passord under «Har du glemt ditt passord?» når du logger inn.
Dette trenger du å gjøre kun én gang, så forblir du logget inn på nettleseren du befinner deg i!
Powered by Labrador CMS