Howard's Corner: Mercedes - en velsignelse i forkledning?

«Formel 1 skal første og fremst være god racing og underholdning for de som ser på. Hvis et lag dominerer for mye vil tilskuere, kanskje bortsett fra de mest ivrige og lojale, miste interessen og forsvinne.»

Publisert

Jeg er nokså historieløs når det kommer til Formel 1. Jeg har fått med meg at det har vært førere og lag gjennom den 50 år lange eksistensen til sporten som periodevis har vært i nærheten av samme dominans. Men jeg har aldri oppfattet et lag som like suverene i en sesongåpning. I 2019 heter den kraften Mercedes.   

Regjerende og fem ganger verdensmester Lewis Hamilton tok etterhvert fullstendig over fjorårssesongen. I år har tronen blitt en toseters sofa, ettersom lagkamerat Valtteri Bottas og briten har fordelt seierene i alle de seks løpene så langt i år broderlig mellom seg. Hver sin halvpart, men alle seks triumfer tilhører Mercedes. Hvis årets sesongstart er en pekepinn på det som kommer er vi vitne til en historisk sesong. En historisk «kjedelig» sesong.

De som har vært kjent som «De tre store» i Formel 1 de siste sesongene med et gap ned til resten - Mercedes, Ferrari og Red Bull - har blitt redusert til ett.

Månedsabonnement

99,-

3,25 kroner dagen!

Få tilgang her!

Halvårsabonnement

499,-

Under 2,75 kroner dagen!

Få tilgang her!

Helårsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Få tilgang her!

Viktig informasjon nå i starten!
Har du allerede et abonnement fra vår forrige plattform?
Husk å sette et nytt passord under «Har du glemt ditt passord?» når du logger inn.
Dette trenger du å gjøre kun én gang, så forblir du logget inn på nettleseren du befinner deg i!
Powered by Labrador CMS