Husk å forlenge Paddock Pass-abonnementet ditt for neste år

Vi vil legge til rette for en sømløs forlengelse av ditt abonnement på Parc Fermé dersom du allerede er registrert.

Publisert

Mer informasjon om vårt nye tilbud kan du lese i sin helhet på denne linken. Men mens vi nå går inn mot slutten av 2019, så er det altså på tide å planlegge 2020.

Simen Næss Hagen i intervju med verdensmester Sebastien Ogier i Rally Sweden 2017. (Foto: Mats Slaastad Birkelund)

Mer informasjon om vårt nye tilbud kan du lese i sin helhet på denne linken. Men mens vi nå går inn mot slutten av 2019, så er det altså på tide å planlegge 2020.

For vår egen skyld innebærer planleggingen selvfølgelig at vi får med så mange abonnenter som mulig, ved siden av at vi stadig får nye abonnenter, enten på årsbasis eller månedsbasis. Tilbudet vi har opprettet er primært tilrettelagt eksisterende årsabonnenter, men har du vært fast månedsabonnent og ønsker nå å tegne for hele 2020, så skal du selvfølgelig få samme medlemsrabatt som årsabonnentene. Prisøkningen for 2020 er satt til kr 699 for årsabonnement og kr 89 for månedsabonnement. Eksisterende abonnenter tilbys 100 kroner i prisavslag for årsabonnement.

Tegnet du årsabonnement etter april i år, så kan du også tegne abonnementet som har utløpsdato 31. desember 2020. Årsaken til det er at vi på sikt ønsker å trakte alle abonnentene til starten av året, noe som er enklere og mer oversiktlig for oss - både praktisk og regnskapsteknisk. Men om du vil forlenge med et helt år fra datoen du tegnet, så er det ikke noe i veien for det.

Og fordi vi stadig vår ekstremt hyggelige og positive tilbakemeldinger med masse lykkeønskninger fra publikum, så skal vi heller ikke unngå å legge tilrette for at du kan betale full årspris for forlengelse av abonnement, selv om du som eksisterende abonnent får en rettmessig rabatt for å ha vært direkte årsak til at Parc Fermé også har eksistert i 2020.

Skjemaet under er alt du trenger å fylle ut. Og når du får en betalingsforespørsel fra Vipps-appen på din telefon etter 1. januar, så trenger du kun å godkjenne den for å ha fortsatt videre tilgang til vårt innhold.

Vil du forlenge, men ikke bruke Vipps som betalingsmetode? Ta kontakt med oss på e-post her, så skal vi fortsatt hjelpe deg! :-)

Fortsatt jobber vi også aktivt med å skaffe annonsører, og ønsker du selv å vise interesse og initiativ for annonsering, så er det bare å sende oss en e-post her.

Annen uforpliktende støtte til drift av nettsiden, deriblant vårt tekniske vedlikehold i tillegg til rallydatabaseprosjektet vårt, så har vi fått opprettet et eget Vipps-nummer forbeholdt donasjoner fra de som ønsker det. Donasjoner kan - med stor glede og takknemlighet - settes på følgende Vipps-nummer:

577306

Powered by Labrador CMS