Husk å forlenge Paddock Pass-abonnementet ditt for neste år

Vi vil legge til rette for en sømløs forlengelse av ditt abonnement på Parc Fermé dersom du allerede er registrert.

Publisert

Mer informasjon om vårt nye tilbud kan du lese i sin helhet på denne linken. Men mens vi nå går inn mot slutten av 2019, så er det altså på tide å planlegge 2020.

For vår egen skyld innebærer planleggingen selvfølgelig at vi får med så mange abonnenter som mulig, ved siden av at vi stadig får nye abonnenter, enten på årsbasis eller månedsbasis. Tilbudet vi har opprettet er primært tilrettelagt eksisterende årsabonnenter, men har du vært fast månedsabonnent og ønsker nå å tegne for hele 2020, så skal du selvfølgelig få samme medlemsrabatt som årsabonnentene. Prisøkningen for 2020 er satt til kr 699 for årsabonnement og kr 89 for månedsabonnement. Eksisterende abonnenter tilbys 100 kroner i prisavslag for årsabonnement.

Tegnet du årsabonnement etter april i år, så kan du også tegne abonnementet som har utløpsdato 31. desember 2020. Årsaken til det er at vi på sikt ønsker å trakte alle abonnentene til starten av året, noe som er enklere og mer oversiktlig for oss - både praktisk og regnskapsteknisk. Men om du vil forlenge med et helt år fra datoen du tegnet, så er det ikke noe i veien for det.

Månedsabonnement

99,-

3,25 kroner dagen!

Få tilgang her!

Halvårsabonnement

499,-

Under 2,75 kroner dagen!

Få tilgang her!

Helårsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Få tilgang her!

Viktig informasjon nå i starten!
Har du allerede et abonnement fra vår forrige plattform?
Husk å sette et nytt passord under «Har du glemt ditt passord?» når du logger inn.
Dette trenger du å gjøre kun én gang, så forblir du logget inn på nettleseren du befinner deg i!
Powered by Labrador CMS