Joakim føler seg trakassert fordi han driver med bilcross

Naboene skal ikke ha noe til overs for at Kongsberg-gutten Joakim Skalstad har bilcrossbilen stående på tomta der han bor.

Publisert

Det er i et Facebook-innlegg via sin side All In Motorsport at bilcrossfører og videofotograf fra GalskapMotorsport.com, Joakim Skalstad, forteller om en situasjon der han føler seg trakassert av naboene sine.

Slik ser det blant annet ut hjemme hos Joakim Skalstad i nabolaget i Kongsberg. (Foto: Privat)

Det er i et Facebook-innlegg via sin side All In Motorsport at bilcrossfører og videofotograf fra GalskapMotorsport.com, Joakim Skalstad, forteller om en situasjon der han føler seg trakassert av naboene sine.

Fordi han har bilcross som hobby.

– Da jeg flyttet hit for to år siden, ble jeg tatt imot med åpne armer og miljøet rundt meg syns det var artig å få inn litt liv i en ellers trist fasade. Jeg fikk hjelp av mange, og vi hadde en bra dialog. Dessverre så har denne dialogen blitt mer og mer fraværende etterhvert som tiden har gått, og den siste måneden har jeg flere ganger opplevd nærmest å bli trakassert av enkelte naboer på grunn av denne hobbyen vi har, skriver Skalstad i sitt Facebook-innlegg.

Nå forteller han at det skal ha gått så langt at naboene vil ta opp dette til kommunen hvis han ikke fjerner alt det synlige som er tilknyttet bilcrossen.

– Jeg fikk klar beskjed om at jeg og bilene mine var ikke ønsket i nabolaget, og at en som kjører bilcross ikke var hørte hjemme i byen. Jeg ble bedt om å fjerne alle tingene mine, til og med campingvogna som visstnok var sjenerende for utsikten fra boligen denne personen bor i, skriver han videre.

I en kommentar på innlegget med spørsmål om naboene sjeneres for støy gjennom sene kveldstimer, svarer Skalstad at det ved et par anledninger tidligere har vært noen sene kvelder med skruing, men at dette var unntakstilfelle som ikke skal ha gjentatt seg senere.

Tiden vil vise hva som skjer, om dette blir en sak for kommunen og om lokalavisa i Kongsberg, Laagendalsposten, også muligens følger opp situasjonen som Skalstad finner svært ubehagelig.

Samtidig avslutter bilcrossen innlegget sitt med at han i skrivende stund ønsker å selge alt sammen og gi seg helt.

LES OGSÅ: Landsfinalevinneren drømmer om å kjøre rallycross igjen

LES OGSÅ: Konkurrentene stiller opp med kronerulling etter branninferno

Powered by Labrador CMS