Til tross for en vanskelig start etter gårsdagens skuffende kvalifisering, lurte Hauger seg til ett poeng med 23-tusendelsmargin.

Formel 2, sprintløp:

Karret seg til ett poeng i absolutt siste sekund

Intense kamper i front og feil fra andre førere i feltet, gjorde at Dennis Hauger fikk en stødig oppkjøring lørdag ettermiddag.

Publisert Sist oppdatert

Formel 2 — Saudi-Arabia: Sprintløp

1) Ayumu Iwasa, DAMS, 42:21,514

2) Victor Martins, ART, +0,700

3) Jehan Daruvala, MP, +1,186

4) Ralph Boschung, Campos, +1,979

5) Kush Maini, Campos, +2,544

6) Fredrik Vesti, Prema, +2,940

7) Jack Doohan, Virtuosi, +3,380

8) Dennis Hauger, MP, +4,555

9) Jak Crawford, Hitech, +4,578

10) Roy Nissany, Charouz, +6,412

RACING: Åpningsløpet under helgens Saudi-Arabia Grand Prix leverte etter all forventing med drama, krasj og sikkerhetsbil. Jack Crawford som startet fra pole position ble tidlig angrepet av Ayumu Iwasa, som også tok ledelsen av løpet.

Japaneren satt så standarden, men klarte ikke å stikke av. Lengre bak i feltet bydde også slipstream og DRS på mulighetene for andre førere, som Theo Pourchaire. Franskmannen kastet seg på innsiden av sin lagkamerat Victor Martins i et vellykket forsøk.

Runden etter forsøkte Pourchaire seg igjen, nå på Oliver Bearman. Det førte til et sammenstøt og brutt løp for ART- og Prema-førerne. Sikkerhetsbilen kom ut og Dennis Hauger lå på en tiendeplass da sikkerhetsbilen kjørte inn.

Lenge kjempet hans lagkamerat, Jehan Daruvala om seieren. Men mesterlig kjøring fra Iwasa gjorde det umulig for inderen å kjøre forbi, og et feilet forsøk så han falle til en tredjeplass bak Victor Martins.

I siste sekund på start- og mål-strekken klarte Hauger å kjøre forbi Jak Crawford for åttendeplassen og sikrer også ett poeng denne helgen.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS