Dennis Hauger slet på kvalifiseringen, men viste et helt annet tempo i løp under lørdagens sprintformat.

Klatret seg gjennom halve feltet – berget ett mesterskapspoeng på ren fart

Dennis Hauger kjørte seg godt oppover i sprintløpet på Monza, men havnet på 9. plass rett bak poeng-posisjonene. Likevel gikk det fort nok til at det faktisk ble poeng for Hauger.

Publisert

FORMEL 2: Og nå er det også klart: Felipe Drugovich er Formel 2-mester 2022. Brasilianeren var selv ute av løpet allerede den første runden, men ettersom at nærmeste rival Theo Pourchaire heller ikke tok poeng kan han nå ikke lenger ta igjen brasilianeren.

Dennis Hauger startet på sin side sprint-løpet fra 19. posisjon, og hadde med det et utfordrende utgangspunkt. Men nordmannen skulle vise seg å ha en helt annen fart inne, og kjørte seg langt oppover i feltet.Til slutt endte Hauger på 9. plass – rett bak poengene.

Så fort gikk det, at Hauger på 20 runder gamle dekk satte løpets raskeste runde med 1.33.739 – det er under sekundet senere enn hans raskeste tid fra kvalifiseringen!

Hauger fikk også et poeng for å sette raskeste runde, og 10 plassers klatring er bokstavelig talt en solid opptur etter fredagens krevende kvalifisering.

Lenger fremme var det Juri Vips som tok sin første seier for sesongen, foran Fredrik Vesti og Haugers lagkamerat Jehan Daruvala. I morgen er det nye muligheter i hovedløpet.