Mads innrømmer at det lå mer bak raseriutbruddet enn bare punkteringen som kostet ham seieren

– Til slutt blir det nok. Jeg har aldri vært så sint før, forteller en åpenhjertig Mads Østberg, etter at han haltet til seg en andreplass på Sardinia.

Publisert

I WRC 2-mesterskapet henger Mads Østberg fortsatt godt med, men sammenlagtstillingen viser ikke hvilken motgang nordmannen egentlig har følt på den siste måneden. Under Rally Portugal mistet han gode seiersmuligheter på grunn av problemer, og det samme gjentok seg opptil flere ganger på Sardinia.

De tøffeste utforderne på forhånd røyk også ut med problemer, fortrinnsvis Andreas Mikkelsen og Adrien Forumaux. Dermed klarte Østberg å holde hodet over vann med kun finske Jari Huttunen på relativt bra tempo, mye motgang til tross - først og fremst med bremsene som har vært en gjenganger for Østberg og Citroën.

Det bygget seg opp gjennom slutten av lørdagen hvor Mads selv måtte trå til med å ordne bilen på egenhånd, og forsinket ankomst til TK gjorde at han også fikk en tidsstraff på ett minutt. Dog var ingen i nærheten av 33-åringen da ting fungerte, der han dro hjem 11 av 20 etappeseire i WRC, men da punkteringen slo inn på den andre etappen søndag, så rant begeret over.

Månedsabonnement

99,-

3,25 kroner dagen!

Få tilgang her!

Halvårsabonnement

499,-

Under 2,75 kroner dagen!

Få tilgang her!

Helårsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Få tilgang her!

Viktig informasjon nå i starten!
Har du allerede et abonnement fra vår forrige plattform?
Husk å sette et nytt passord under «Har du glemt ditt passord?» når du logger inn.
Dette trenger du å gjøre kun én gang, så forblir du logget inn på nettleseren du befinner deg i!
Powered by Labrador CMS