Det spekuleres i om Max Verstappen ikke har tatt helt ferie fra å kjøre i høye hastigheter.

Max Verstappen kan være i trøbbel etter råkjøring

Årers suverent raskeste Formel 1-fører har tilsynelatende ikke holdt seg i ro i sommerpausen.

Publisert Sist oppdatert

FORMEL 1: Rapportene stammer fra Nice-Matin.com, en regional fransk avis basert i Nice like ved Monaco hvor hendelsen skal ha skjedd. Ifølge avisen skal han ha kjørt i en 90-sone, og skjermdump fra en video publisert i sosiale medier tyder på at han kjører i opp mot 124 kilometer i timen.

Videoen som gikk viralt allerede før anklagene kom filmes fra passasjersetet og viser Verstappen som kjører en Aston Martin Valkyrie. Bilen er designet i samarbeid med Red Bull og ingen ringere enn Adrian Newey, og den er ment til å være så nærme man kommer en Formel 1-bil uten å være bundet til å kjøre på bane. 

Et skjermdump av videoen som gikk viralt i sosiale medier allerede før anklagene kom viser at Verstappen kjørte i 124 kilometer i timen.

Det skal være søskenbarnet til Verstappens kjæreste Kelly Piquet som filmer. Videoen viser også at han sitter og trykker på skjermen foran seg mens han kjører med en hånd i det han kommer ut av en tunell. 

Hendelsen kan ifølge avisen sette han i trøbbel i retten ved å ha satt andres liv i fare, men ingenting er bekreftet fra offisielt hold. Uansett kunne nok Verstappen ønsket seg en litt bedre inngang til helgens Formel 1-retur på hjemmebane.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS