Rekordstort landslag er presentert – hele 35 utøvere får representere Team Norway

Både elitelandslaget og satsingslandslaget økes med to utøvere hver. Derfor har Norges Bilsportforbund valgt å øke antallet landslagsutøvere.

Publisert

Selv om landslaget i bilsport ikke kan sammenliknes med tradisjonelle landslag vi ser vant til i ballidretter og andre idrettsgrener, så er det for mange av utøverne en verdifull representasjon og et viktig kvalitetsstempel å være innlemmet under Norges Bilsportforbunds landslagskonsept «Team Norway».

Formålet med landslaget har ingen økonomiske bidrag eller representative funksjoner ved seg, der bilsportutøvere fortsatt «har ansvar» for sin egen karriere. Da enten at det er snakk om betalte kontrakter eller andre kontrakter med krav til eget budsjett, men forbundet stiller eksklusivt de faglige ressursene og tilbudene de kan gi her hjemme for dem som tar del i landslaget.

Det norske bilsportlandslaget deles inn i tre kategorier, hvor elitelandslaget først og fremst representerer ansiktet på de beste internasjonale utøverne fra norsk bilsport utad etter NBFs vurderinger, mens samlinger og konsultasjoner som forbundet kan bidra med rettes i størst grad mot det såkalte satsingslandslaget, samt juniorlandslaget i noen grad.

Månedsabonnement

99,-

3,25 kroner dagen!

Få tilgang her!

Halvårsabonnement

499,-

Under 2,75 kroner dagen!

Få tilgang her!

Helårsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Få tilgang her!

Viktig informasjon nå i starten!
Har du allerede et abonnement fra vår forrige plattform?
Husk å sette et nytt passord under «Har du glemt ditt passord?» når du logger inn.
Dette trenger du å gjøre kun én gang, så forblir du logget inn på nettleseren du befinner deg i!
Powered by Labrador CMS