Rettighetshaver inngår samarbeid med Parc Fermé

Norges største rettighetshaver av motorsport, Viasat, vil samarbeide med Parc Fermé.

Publisert

Parc Fermé (parcferme.no) ble startet like over nyttår. Responsen har vært enorm og flere tusen lesere har allerede funnet veien til nettsiden. Responsen er nå blitt så stor at Viasat, Norges ledende rettighetshaver innen motorsport, vil inngå samarbeid med nettsiden.

Foto: Viasat

Parc Fermé (parcferme.no) ble startet like over nyttår. Responsen har vært enorm og flere tusen lesere har allerede funnet veien til nettsiden. Responsen er nå blitt så stor at Viasat, Norges ledende rettighetshaver innen motorsport, vil inngå samarbeid med nettsiden.

– Vi har tro på et samarbeid med Parc Fermé, hvor vi kan være med på å bygge opp hverandre. Viasat har mange kunder som vil ha glede av nyhetene på Parc Fermé, og forhåpentligvis kan Parc Fermé være med på å bygge enda mer interesse for de mesterskapene vi har rettighetene til og rekruttere enda flere seere til våre kanaler, sier markedssjef i Viasat, Espen Østerhaug.

Viasat er rettighetshaver av et bredt spekter motorsport, som blant annet MotoGP og NASCAR, SpeedwayGP og Formel 1, med mer. Sistnevnte har stor interesse i Norge, og Viasats ekspertkommentator er glad for at det nå kommer en norsk aktør på banen som vil skrive mer om sporten.

– Formel 1-interessen i Norge er svært høy med tanke på at vi aldri har hatt verken en fører eller et løp i Norge. Jeg tror ikke det er mange idrettsmesterskap uten norsk deltakelse med større interesse i Norge. Dessverre står det ikke så mye om Formel 1 i norske medier, og derfor er det veldig bra at Parc Fermé følger Formel 1 tett. Vi opplever også stor interesse for våre andre viktige rettigheter som MotoGP, NASCAR, Supercars og SpeedwayGP. Og ikke minst Porsche Supercup, hvor det ser ut til å bli flere norske førere i år, sier Viasat Motors ekspertkommentator, Atle Gulbrandsen.

Bak Parc Fermé står journalist og motorsportinteresserte Simen Næss Hagen. I en årrekke har han jobbet med motorsport. Han synes det er moro at Viasat nå vil inngå samarbeid.

– Viasat er utvilsomt en svært viktig distributør av levende bilder for de motorsportinteresserte, og jeg setter enormt pris på deres engasjement rundt denne siden. Det er en veldig god bekreftelse på at det er liv laga for Parc Fermé, når Viasat var raskt på banen i oppstarten av dette prosjektet. Interessen og responsen for denne siden vokste raskt til å bli noe større enn hva som egentlig var planlagt, og et samarbeid med Viasat betyr enormt mye i den videre utviklingen av Parc Fermé, sier journalist og grunnlegger Simen Næss Hagen.

I tillegg til den internasjonale motorsporten, vil Parc Fermé fortsette å følge norske profiler, norske prestasjoner og også presentere gode og uniker historier om hva rører seg i det norske bilsportmiljøet.

Foto: Privat

Tips: post@parcferme.no

Powered by Labrador CMS