Roar Lindland.
Roar Lindland.

Roar trives med å følge F1-sirkuset til tross for utfordrende sesong

Lindland trives i Porsche Supercup selv om teamet denne sesongen har vært et stykke bak teten.

Publisert

RACING: I sesongens femte løp i Porsche Supercup startet Roar Lindland langt bak fra fra 27. startposisjon. Til Viaplay kunne Lindland i forkant av løpet fortelle om kvalifiserings-utfordringene teamet har hatt denne sesongen. 

– Starten på dette har vært litt utfordrende. Imola ble ikke noe av så vi gikk rett til Monaco hvor jeg var involvert i en krasj. Videre jobber vi med kval-utfordringer i teamet, så da er utgangspunktet ofte for dårlig for løpet. Så det er ingenting å legge skjul på at det har vært en utfordrende start på sesongen. Gode løp men det e helt avgjørende å komme langt frem på griden, sa Lindland til Viaplay.

Fra 27. startposisjon klatret Lindland et par posisjoner på den første av totalt 12 runder, men utover i løpet falt han dessverre ned igjen til 27. plass hvor han også fullførte. Lenger fremme var det Morris Schuring som vant foran Bastian Buss og Dorian Boccolacci. 

45-åringen fra Lyngdal har kjørt mange år i mesterskapet, men han viser ingen tegn til å bli lei av den tilværelsen med det første. 

– Det er et vannvittig utfordrende mesterskap og en vanvittig utfordrende bil, så du blir nesten aldri utlært her. Marginene er så små og avstandene mellom topp og bunn er så små, så fortsatt er det utrolig gøy å være med på, forteller han.

Lindland kjører i år i Pro-klassen etter å ha vunnet fire år på rad i ProAm-klassen. Etter sommerpausen gjenstår det nå en dobbel-header på Zandvoort før sesongen avsluttes på Monza. 

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS