Rosberg fikk tilbud om DTM-mulighet - takket nei

Publisert
 (Foto: Mercedes AMG F1)
(Foto: Mercedes AMG F1)

DTM: Formel 1-verdensmesteren fra 2016, Nico Rosberg, signaliserte at han ikke var spesielt fristet til å holde på med mer aktiv bilsport da han sjokk-annonserte sin avskjed med Formel 1 få dager etter at VM-tittelen var sikret. Siden har han holdt seg på sidelinjen, like fullt i rampelyset riktig nok, men uten tegn til at han har ønsket å kjøre.

Selv ikke da Audis motorsportsjef Dieter Gass ga han det eksklusive tilbudet om å få være deres wildcard-fører en gang i løpet av sesongen så lot ikke den 33-årige tysk-finnen seg friste.

– Jeg kunne kjørt for moro skyld, men jeg holder meg ikke i fysisk form lengre. I min Formel 1-tid så måtte jeg trene såpass mye for armer og hender. I dag ser det ikke bra ut, uttalte Rosberg til Autosport om tilbudet han takket høflig nei til

Familien hans har forøvrig gode DTM-tradisjoner. Faren hans Keke, som også er tidligere Formel 1-verdensmester, deltok i DTM fra 1992 til 1995. De siste årene har han driftet «Team Rosberg» Audi-biler i DTM, noe som falt naturlig av forespørselen fra Gass til sønn Rosberg.

Powered by Labrador CMS