Så misforstått er karrieren til denne legenden

Vi har såpass respekt for Martin Schanche at vi skylder ham en unnskyldning på vegne av norske medier.

Publisert

Okei, vi bruker kanskje ikke mest ressurser på gravende journalistikk, men sett fra et bilsportøye så er vi neppe alene om å utløse et aldri så lite hjertesukk hver gang vi leser om den tidligere "rallyføreren", "rallykjøreren" og "rallysjåføren" Martin Schanche.

Senest fredag 6. januar kunne vi lese at Dagbladet Pluss (som du må abonnere på om du skal lese hele teksten) publisere en artikkel hvor "tidligere rallyfører Martin Schanche" synes det er toskete å være redd for ulv.

Men det er ikke politikken vi skal nøste opp i. Tre kjappe, isolerte googlesøk på de nevnte begrepene i direkte samkjøring med Martin Schanche, ga oss alarmerende resultater på medienes kunnskap og definisjonsbruk rundt ett av Bilsport-Norges desidert største legender gjennom tidene. Det må understrekes at etternavnet hans også blir feilstavet i alle former og varianter, men vi har ikke tid til slikt, så vi benytter oss av et riktig stavet etternavn i selskap med de tre vanligste formene å beskrive en person bak rattet. Søkeresultatene er også "omtrentelige" fordi identiske søk blir luket og, og fordi «søkeresultater kan ha blitt fjernet i henhold til europeiske lover om databeskyttelse», for å sitere Google riktig.

Månedsabonnement

99,-

3,25 kroner dagen!

Få tilgang her!

Halvårsabonnement

499,-

Under 2,75 kroner dagen!

Få tilgang her!

Helårsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Få tilgang her!

Viktig informasjon nå i starten!
Har du allerede et abonnement fra vår forrige plattform?
Husk å sette et nytt passord under «Har du glemt ditt passord?» når du logger inn.
Dette trenger du å gjøre kun én gang, så forblir du logget inn på nettleseren du befinner deg i!
Powered by Labrador CMS