Schumacher fortsetter å sanke seiere som aldri før

Mick Schumacher lever virkelig opp til navnet sitt om dagen.

Publisert

Etter en tyngre start på sesongen har det virkelig løsnet for Mick Schumacher, sønn av den store Formel 1-legenden Michael Schumacher.

(Foto: FIA European F3)

Etter en tyngre start på sesongen har det virkelig løsnet for Mick Schumacher, sønn av den store Formel 1-legenden Michael Schumacher.

For selv om faren har kjempet en helt annen kamp de siste fem årene, har sønnen Mick - som nå er 19 år gammel - virkelig tatt store steg på bilsportarenaen den siste tiden der han konkurrerer i det europeiske Formel 3-mesterskapet denne sesongen.

Mick Schumacher. (Foto: FIA European F3)

Tyskeren kjører for Prema-teamet, og har nå klatret opp til fjerdeplass sammenlagt, mens Red Bull-junior Dan Ticktum topper listen. Lørdag kom den første seieren i løpshelgen på italienske Misano, og dette er Schumachers tredje seier de siste fem løpene i F3.

Ingen kunne tukte Schumacher junior. Han startet fra beste startspor og beholdt denne plasseringen helt inn til mål på den italienske banen.

– Potensiale har alltid vært der, men til å begynne med har vi ikke klart å utnytte det fullt. Men siden Spa-Francorchamps har ting gått veldig bra og jeg er glad for at jeg nå kan vise hva jeg kan oppnå o løpene. I dag klarte jeg å skape en luke fra første runde og videre opperettholde den, sa en svært fornøyd Schumacher etter løpet.

Powered by Labrador CMS