Sjekk ut vår store Formel 1-guide – her er alt du trenger å vite om 2021-sesongen

Er du helt fersk i Formel 1-sirkuset etter å ha sett «Drive to Survive»? Eller trenger du en oppfriskning etter måneder eller år i dvale? Her får du med deg alt du trenger å vite før sesongen braker løs denne helgen.

Publisert

Formel 1 kalles gjerne for «The Pinnacle of Motorsport» over hele kloden. Det er den bilsportgrenen med de raskeste bilene på en ordinær racerbane, det er den største kommersielle sporten målt i økonomi og publikumsrekkevidde, det er de største budsjettene i bilsporten, de høyeste førerlønningene, de beste ingeniørene - og det følger også med naturlig nok at Formel 1-førerne regnes for å være blant de beste racerførerne i verden.

Formel 1 kan likevel framstå som en kompleks sport å sette seg inn dersom man ikke har hengt med over mange sesonger. Netflix-serien Drive to Survive har gjennom sine tre sesonger generert en rekke nye tilhengere, gjerne fra personer som overhodet ikke har noen tilknytning til bilsport eller annen idrett for den saks skyld.

For å komme seg inn i det sportslige formatet rundt Formel 1 har vi dermed valgt å lage en detaljert og oversiktlig, men likevel forenklet guide og introduksjon til Formel 1-sporten. Grunnleggende innføring i sentrale elementer og begreper fra sporten, samt full 2021-oversikt over team, førere og de ulike løpene, følger i de ulike fanene under.

Månedsabonnement

99,-

3,25 kroner dagen!

Få tilgang her!

Halvårsabonnement

499,-

Under 2,75 kroner dagen!

Få tilgang her!

Helårsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Få tilgang her!

Viktig informasjon nå i starten!
Har du allerede et abonnement fra vår forrige plattform?
Husk å sette et nytt passord under «Har du glemt ditt passord?» når du logger inn.
Dette trenger du å gjøre kun én gang, så forblir du logget inn på nettleseren du befinner deg i!
Powered by Labrador CMS