Alle de tre savnede gokartene har endelig kommet til rette etter at flere ting var meldt savnet i forbindelse med tyveriet.

To menn i 20-årene pågrepet etter tyveriet hos gokartklubb

Det skulle ikke ta lang tid før en større del av tyvgodset kom til rette etter at KNA Klepp la ut en etterlysning tirsdag ettermiddag.

Publisert

GOKART: I dag tidlig ble det kjent at to menn i 20-årene er pågrepet og siktet for tyveriet på Reve Kartring natt til mandag 26. juni. Det forteller Sør-Vest politidistrikt i en pressemelding. Der sier de også at hengeren brukt i brekket også er meldt stjålet.

– Bilen er kommet til rette, men vi ønsker opplysninger hvis noen har gjort observasjoner av bilen og tilhengeren, eventuelt bare av tilhengeren, på telefon 02800, sier politiadvokat Ann-Bjørg Ingebrigtsen.

Senere i dag ettermiddag ble det kjent at også tilhengeren med mye av tyvgodset var kommet til rette. Til tross for at klubben har fått de tre etterlyste kartene tilbake savner de enda noen småting.

—  Vi mangler fortsatt noen kjøredresser og hjelmer, tips oss gjerne om du kommer over disse. Takk til alle som har delt og engasjert seg i saken, skriver de på Facebook.

Videre oppfordrer de også til at andre motorklubber monterer sikkerhetskameraer.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS