Vi har sett sesong tre av Drive to Survive – dette er inntrykket vi sitter igjen med

Står tredje sesong av suksesserien om Formel 1-sporten til forventningene?

Publisert

Nå er ikke dette først og fremst en filmfaglig dyp anmeldelse, men en mer oppsummering av inntrykket man sitter igjen med etter å ha fått se alle de ti episodene som den tredje sesongen av Drive To Survive består av. I den sammenheng tok jeg også tempen på Formel 1-fansen på Facebook-gruppa «Formel 1 Norge» om hvilke forventninger de selv har til årets sesong.

Mikael Aasnes Torseth håper det blir fokus på koronautfordringene og at utøvere som Lewis Hamilton, Sebastian Vettel og Alexander Albon får rutetid. Arild Ramberg forventer fokus på Romain Grosjeans krasj i Bahrain og George Russells parkering av Valtteri Bottas uka etter, Pierre Gaslys seier på Monza og tatoveringsveddemålet i Renault som sentrale elementer.

Kristine Sveberg og Marius Brøvik håper at Kimi Räikkönen sier mer enn én setning, og hvis vi skal tendere til en spoiler, så kan vi love at han kommer til å gjøre det. René B. Lindberg håper Formel 2 får fortjent oppmerksomhet, mens Anders Sandvik Hansen ikke kan få nok av Haas-sjef Günther Steiner.

Månedsabonnement

99,-

3,25 kroner dagen!

Få tilgang her!

Halvårsabonnement

499,-

Under 2,75 kroner dagen!

Få tilgang her!

Helårsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Få tilgang her!

Viktig informasjon nå i starten!
Har du allerede et abonnement fra vår forrige plattform?
Husk å sette et nytt passord under «Har du glemt ditt passord?» når du logger inn.
Dette trenger du å gjøre kun én gang, så forblir du logget inn på nettleseren du befinner deg i!
Powered by Labrador CMS