Er det kanskje helgens spesial-livery som økte tempoet? Eller skjer det spennende ting hos den tidligere mesterskapsvinnende konstruktøren?

Formel 1, Storbritannia Grand Prix, trening 1:

Williams utfordret bestetiden mot slutten

Dagens første topptider gikk ikke overraskende til Red Bull igjen, men et nytt team viser gode takter i formiddagens trening.

Publisert

FORMEL 1: Etter å ha slitt i mange år med å sanke poeng har Williams-teamet i år fått en konsekvent sesong med hele syv poeng, alle scoret av Alexander Albon. Og tempoet har ikke Williams spart på i den første treningen.

Logan Sargeant startet med å ta tredjetid på sine softdekk bak Red Bullene som satt sine tider med de harde dekkene. Så begynte banen og bli raskere for hver runde og etter hvert raste amerikaneren ned til en 17.-plass.

Albon som også viste et godt tempo på medium-dekkene dro så til med hans beste rundetid på tampen av treningen og tok først andretid, som så ble til tredjetid etter en forbedring fra Sergio Perez. 

Gode takter er det også hos Aston Martin og Ferrari. Fernando Alonso tok fjerdetiden på soft-dekkene med Charles Leclerc kun noen hundredeler bak med samme blanding. 

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS