Bakkerud fortsatt med i tittelkampen etter seier i helgens første løp

Andreas Bakkerud fikk en perfekt start på sesongens siste løpshelg i Nitro Rallycross.

Publisert Sist oppdatert

RALLYCROSS: Andreas Bakkerud, som denne sesongen også har blitt mesterskapsfører i Extreme E, avslutter denne helgen sesongen i Nitro Rallycross. Sesongavslutningen som kjøres på Glen Helen Raceway utenfor Los Angeles består av tre løp, og Bakkerud gikk seirende ut av helgens første.

Bakkerud var god venn med Ken Block som gikk bort tidligere i år, og han var tydelig preget i intervjuet etter målgang.

– Det har vært er tøft år.. der har vært utfordrende. Det er en der oppe som smiler, og jeg savner han veldig mye. Jeg vet ikke hva jeg skal si, jeg er veldig glad da!, fortalte Bakkerud.

Bergenseren ligger fortsatt som nummer to i mesterskapet, 31 poeng bak svenske Robin Larsson. Med andre ord bidrar seieren til at han fortsatt kan vinne mesterskapet sammenlagt. Det hele vil avgjøres i de to siste løpene for sesongen, som kjøres henholdsvis natt til søndag og natt til mandag norsk tid.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS