Kanskje blir det jubling også på toppen av Extreme E-pallen for Bakkerud denne sesongen.

Extreme E henter Bakkerud - men ikke for å kjøre fullt mesterskap

Andreas Bakkerud hentes inn av Extreme E til en rolle som potensielt kan bety at vi får to nordmenn i et eller flere løp denne sesongen.

Publisert

TERRENGRALLY: Bakkerud blir ved siden av Tamara Molinaro en av to mesterskapsførere i Extreme E denne sesongen. Rollen vil innebære blant annet rådgivning, testing av banene og ulike medie- og sponsorplikter.

Rollen innebærer også at Bakkerud står tilgjengelig som reserve om en av de mannlige førerne ikke kan delta i et eller flere løp. I Extreme E kjører alle lagene med en mannlig og en kvinnelig fører, og det er følgelig også en mannlig og en kvinnelig reserve.

Hedda Hosås var i fjor reserve for Veloce-teamet, men endte likevel opp med å kjøre de fleste løpene. Denne sesongen har 22-åringen sikret et fast sete i Jenson Buttons team, og vi kan med andre ord få to nordmenn til start om Bakkerud må hoppe inn i et eller flere løp.

Extreme E innleder sesongen i Saudi Arabia fra 11. til 12. mars. Bakkerud avslutter deretter 22/23-sesongen i Nitro Rallycross, hvor han ligger som nummer to i mesterskapet, fra 17. til 19. mars. Utover det har ikke bergenseren offentliggjort et program for årets sesong.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Årsabonnement

kr 699,- pr. år.

Halvårsabonnement

kr 499,- pr. halvår.

Månedsabonnement

Pris: kr 99,- pr. måned.

Ukesabonnement

Pris: kr 25,- pr. uke.

Powered by Labrador CMS