Dekk med eller uten dekkvarmere? Det er spørsmålet som skal avgjøres denne sommeren.
Dekk med eller uten dekkvarmere? Det er spørsmålet som skal avgjøres denne sommeren.

Formel 1-teamene vil fortsette med dekkvarmere

Dekkvarmere ser ut til å bli værende i Formel 1 også neste sesong etter misnøye fra teamene.

Publisert

FORMEL 1: Dekkvarmere skal i utgangspunktet forsvinne etter årets sesong, men teamene skal ikke være fornøyde med alternativet Pirelli har utviklet, og derfor går det nå ifølge Autosport mot at de vil bli værende også i 2024. 

Regndekk uten dekkvarmere ble introdusert i Monaco tidligere i år, men den planlagte introduksjonen av intermediate-dekk uten dekkvarmere fra og med løpet i Singapore ble avslått av teamene. Allerede har Mercedes og Ferrari testet de nye dekkene, og før den endelige avgjørelsen faller i slutten av Juli etter at Red Bull, Williams og Haas også har testet dekkene i etterkant av Storbritannia Grand Prix. 

IndyCar er et av flere mesterskap som gjennomføres uten dekkvarmere. Langdistanse-VM har også gått for å droppe dekkvarmerne, men etter flere hendelser under seks-timersløpet på Spa ble det gjort et unntak for 24-timersløpet på Le Mans. 

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS