Craig Breen.

Motorsportverden i sorg etter Breens dødsfall

Motorsportprofiler fra inn- og utland sender sine kondolanser etter Craig Breens tragiske dødsfall.

Publisert

RALLY: Nyheten om Breens dødsfall har blitt mottatt med sorg i Rally-miljøet. Teamkamerat i Hyundai Esapekka Lappi og M-Sports Ott Tanak er to av svært mange som har sendt sine kondolanser i sosiale medier.

Breen har også krysset veier med flere norske førere iløpet av sin karriere. Mads Østberg, Andreas Mikkelsen og Oliver Solberg har alle vært teamkamerater med iren på ulike tidspunkt.

– Craig... du var en så lidenskapelig og flott person, og du hadde det så gøy... men i dag fikk jeg den tristeste nyheten jeg kunne få! RIP Craig Breen❤️ Alle mine tanker går til hans nydelige familie!, skriver Østberg på Instagram.

– Hvil i fred Craig 🕊️ Mine dypeste kondolanser til din familie og dine nærmeste ❤️, skriver Mikkelsen på Instagram.

Støtten går også langt utover Rally-miljøet. Hele motorsportverden er preget av hendelsen, og sender sine støtteerklæringer. En av de er FIA-president Mohammed Ben Sulayem.

– På vegne av FIA uttrykker jeg oppriktige kondolanser til Craig Breens familie og venner etter hans bortgang under en privat testulykke i Kroatia. Våre tanker og bønner går til hans kjære og rallymiljøet i denne vanskelige tiden, uttaler Ben Sulayem på FIAs Twitter.

– Sjokkerende nyheter. Hvil i fred Craig Breen, skriver Valtteri Bottas på Twitter.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS