Sebastien Ogier i full fres rundt veiene i Monte-Carlo tidligere i år. Om bare en drøy måned får han en ny sjanse i «litt» varmere strøk.
Sebastien Ogier i full fres rundt veiene i Monte-Carlo tidligere i år. Om bare en drøy måned får han en ny sjanse i «litt» varmere strøk.

Sebastien Ogier er tilbake igjen til Rally Portugal

En av de mest suksessrike førerne i Rally-VM, Sebastien Ogier, skal kjøre Rally Portugal som en del av hans deltidsansettelse hos Toyota.

Publisert

RALLY: Toyota har annonsert at franksmannen skal gjøre sin retur neste WRC-løp i Rally Portugal for det japanske merket. Franksmannen deler bil med finske Esapekka Lappi denne sesongen.

Ogier var med på å starte årets WRC-sesong i Rally Monte-Carlo med Toyotas tredjebil der han fullførte bak navnebror, Sebastien Loeb. I likhet med Ogier skal også Loeb gjøre «comeback» i Rally Portugal.

Sist de to konkurrerte kjempet de om seier helt til siste etappe. En punktering kostet Ogier dyrt på SS16. Det hele ble avgjort da Ogier ble tatt for tjuvstart under Power Stage og sikret derfor seier til landsmann Loeb. Rallyfansen håper derfor på en nytt oppgjør mellom de to deltidsførerne med samme fornavn.

Resten av Ogier sine forpliktelser for Toyota er enda ikke annonsert så det er enda uvisst hvilke andre løp Ogier skal delta under i årets sesong.

Også hos Hyundai blir det endringer på tredjebilen. Oliver Solberg som måtte bryte Rally Kroatia forrige helg, må gi fra seg bilen til WRC-veteran Dani Sordo. Spanjolen skal kjøre i den gjeveste klassen. Det betyr derimot ingen pauser for Solberg, som også skal delta i rallyet i en Rally2-bil i det som kan beskrives som WRCs andredivisjon.

Powered by Labrador CMS