Sergio Perez på vei inn i sving 1. Mexicaneren toppet lørdagens siste trening.
Sergio Perez på vei inn i sving 1. Mexicaneren toppet lørdagens siste trening.

Sergio Perez vippet Charles Leclerc av pinnen i helgens tredje fritrening

I helgens siste fritrening under Monaco Grand Prix svarte Red Bull på Ferraris kvalifiseringstempo.

Publisert Sist oppdatert

FORMEL 1: Den tredje fritreningen gikk uten avbrytelser, men ikke helt problemfritt for noen. Aston Martins Lance Stroll gikk i barrieren i sjikanen etter Swimming Pool-seksjonen og knakk frontvingen og fikk skader på høyre bakhjul.

Heldigvis for han ser det ut til å ha vært relativt udramatisk. Det forventes derfor ikke at det vil være noe problemer for at kanadieren skal starte dagens kvalifisering.

Også hans lagkamerat Sebastian Vettel hadde noen uforutsette situasjoner på banen. Han hadde et nesten-sammenstøt med Ferraris, Carlos Sainz. Dommerne så på hendelsen men valgte å ikke gi noen reaksjon.

Flere nesten ulykker preget og andre førere i sesjonen, men det hindret ikke Sergio Perez og Charles Leclerc fra å gjennomføre sine kvalifiserings-simuleringer. Perez endte opp med å sette beste rundetid av treningen med en 1:12,476. Monegaskeren på sin side kjørte inn til en 1:12,517, bare 41 tusendeler bak Red Bull-føreren.

VM-leder Max Verstappen kjørte inn til fjerdetid bak Carlos Sainz. Det spås derfor om en duell mellom disse inn mot dagens kvalifisering.

Powered by Labrador CMS